Retur

Betaling

Kvittering

Returportal til returnering af varer købt hos Chopin.

...og som sendes retur inden for Chopin´s  14 dages fortrydelsesret.

Denne retur koster kun 28.- Den er med track & trace og forsikret iht. DAO365 betingelser.

Du behøver ikke bruge en printer! 

Denne retur er blot et tilbud til dig. Du kan altid frit vælge forsendelsestype når blot din pakke leveres på vores adresse med underskrift. Vi anbefaler dog din retur er indpakket forsvarligt, beskyttet og leveringen sker med track & trace. Som afsender har man nemlig ansvaret for at sin pakke når sikkert frem til modtager.

Udfyld felterne herunder. Skriv ordrenummeret i referencefeltet for identificering af din retur.

Når du har betalt, modtager du både en labelless kode samt en label på e-mail. Skriv den labelless kode på returpakken eller påfør den modtagede label. Uanset om du bruger den labelless kode eller label er den adresseret med levering til os.

 - Klik her og se en kort video hvordan du bruger labelless.

 - Her kan du følge din pakke.

 - Find dit nærmeste indleveringssted her.


Bemærk! Denne returlabel må ikke bruges til anden form for forsendelse herunder reklamationer. Den må ikke gemmes. Du skal sende din pakke umiddelbart efter købet, dog senest inden for 3 hverdage efter du har købt den.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført. Din returseddel og pakkelabel er klar til dig. Af hensyn til miljøet anbefaler vi, du blot benytter denne labelless kode, som du blot skal skrive på pakken. Uanset om du bruger koden eller label er den foradresseret til os. Er du i tvivl? 
Klik her og se video nederst på siden.

Retursedlen skal udfyldes og vedlægges i returpakken, så vi kan identificere din pakke, når vi modtager den. Den emballage du modtog dine vare/r i er genbrugsemballage og denne emballage bør derfor genanvendes til gavn for miljøet.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Skriv 3-tals-koden på din pakke som du kan se her. Tallene skal skrives, så det er letlæseligt.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en DAO365 Pakkeshop.