Retur

Receipt

Returportal til returnering af varer købt hos Chopin.

...og som sendes retur inden for de 14 dages fortrydelsesret.

Denne retur koster nu kun 29.-
Beløbet bliver fratrukket i din returforsendelse. Den er foradresseret til os, den er med track & trace og forsikret iht. PostNord´s betingelser.

Udfyld felterne herunder. Skriv ordrenummeret der starter #1200 i referencefeltet for identificering af din retur. Når du klikker på fortsæt, modtager du en returlabel via e-mail.


Denne PostNord retur er blot et tilbud til dig. Du kan altid frit vælge forsendelsestype når blot din pakke med indhold af ordrenummer, leveres på Chopin`s adresse. Vi anbefaler dog returneringer er indpakket forsvarligt, beskyttet og leveringen sker med track & trace da man som afsender har ansvaret for at ens pakke når sikkert frem til modtager. Denne returlabel må ikke gemmes eller benyttes til reklamationer. Pakken skal sendes umiddelbart efter bestillingen som PostNord forskriver (Inden 3 hverdage).  Vær opmærksom på at der er gebyr (kr. 10) ved overskridelse og på ubenyttede pakkelabels, så send ikke for sent og bestil ikke flere end du skal bruge. 

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Receipt

Kvittering

Din betaling er gennemført. Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Retursedlen skal udfyldes og vedlægges i returpakken, så vi kan identificere din pakke, når vi modtager den. Den emballage du modtog dine vare/r i er genbrugsemballage og denne emballage bør derfor genanvendes til gavn for miljøet. Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.

1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen. Sæt pakkelabelen uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.