Retur

Betaling

Kvittering

PostNord retur - Udfyld dine informationer

Du kan returnere varer, som du har købt hos dotanddoodles.dk indenfor 30 dage.

På denne side kan du i samarbejde med Post Nord og Pakkelabels.dk købe fragt til din retur-pakke, og bestille en returseddel. Prisen er kr. 50. Print din label, og pakken er efterfølgende klar til at blive indleveret i nærmeste PostNord-pakkeshop.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din e-mail adresse.

Når vi hos Dot & Doodle's har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst muligt, og såfremt din returnering opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb omgående.

TILBAGE TIL https://dotanddoodles.dk/

Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.


1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen. Sæt pakkelabelen uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.