Retur

Betaling

Kvittering

Send din ordre retur til Drømmeland

Du kan returnere varer, som du har købt hos os hvis du har fortrudt dit køb. Læs evt. mere om fortrydelsesret ved køb i vores webshop her.

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke. På retursedlen skal du angive oplysninger om din ordre, samt hvad du returnerer og hvorfor. Du betaler også for en pakkelabel der dækker forsendelsen retur til os.

Returfragt koster 59 kr. og du betaler med kreditkort.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

De bedste hilsener

- Drømmeland


Printer påkrævet. Din pakkelabel vil blive leveret som PDF fil. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive den.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering for returporto til Drømmeland

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.


1

Udskriv pakkelabelen. Sæt pakkelabelen uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

2

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.