Retur

Betaling

Kvittering

Retur - Udfyld dine informationer

På denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

MEGET VIGTIGT

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand og mængde, som ved modtagelsen, dvs. de skal være i samme emballage, som ved modtagelse, og have prismærke på.

Såfremt kunden får fri fragt ved køb over et bestemt beløb og returnerer varer fra ordren, trækkes 45 kr. fra de returnerede varers værdi ved returnering, hvis det endelige køb er under fri fragts beløbet.

Vi tilbagebetaler kun returbeløb til det kreditkort, som varerne er betalt med.​

Ved returnering efter 14 dage er Hijab Hus ikke forpligtet til at tilbagesende kunders forsinkede returneringer, hvorfor kundes må betale for fragten for egen regning.

Vi behandler din returnering hurtigt muligt efter modtagelsen, og overfører derefter dine penge til samme kort som blev brugt til betaling. Der vil gå få 1-3 bankdage inden pengene er på din konto.Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.


1

Skriv 3-tals-koden på din pakke som du kan se her. Tallene skal skrives, så det er letlæseligt.

2

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en DAO365 Pakkeshop.