Retur

Betaling

Kvittering

Retur - Udfyld dine informationer

Det skal være nemt at handle her i min shop når du har travlt med at være (kommende) mor. Du kan selvfølgelig altid returnere varer, som du har købt hos Lindholm of Denmark. Jvf. betingelserne på hjemmesiden.

For at gøre det let for dig kan du her bestille en returseddel og købe returfragt til din pakke. Returpakkerne sendes med GLS og du skal bare aflevere pakken i nærmeste pakkeshop.

Returfragt koster 54 kr. og du betaler med kreditkort. Gælder for en pakke op til 5kg.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til den e-mail adresse du har tastet ind.

Når jeg har modtaget din returpakke, så vil jeg behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger jeg for at refundere dit køb eller ombytte din vare til en anden - alt efter hvad vi har aftalt :)

Tabitha / Lindholm of Denmark


Printer påkrævet. Retursedlen og pakkelabelen vil blive leveret som PDF filer. Det er derfor nødvendigt, at du på et tidspunkt har adgang til en printer, så du kan udskrive dem.

Retur

Betaling

Kvittering

Kvittering

Din betaling er gennemført.

Din returseddel og pakkelabel er klar til dig.

Følg instruktionerne forneden og klargør din returpakke.


1

Udskriv og udfyld retursedlen. Retursedlen lægges i pakken. Pakken tapes godt til, så den ikke går op under forsendelsen.

2

Udskriv pakkelabelen. Sæt pakkelabelen uden på pakken med tape. Sørg for at tapen ikke går ind over stregkoderne.

3

Nu er du klar til at sende pakken. Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop.